Telefon: +386 5 640 38 38

Nahajamo se: Industrijska cesta 11f, Izola

Email: info@star2000.si

VisioFocus brezkontaktni termometer

 
 

Brezkontaktni termometer VisioFocus

Merimo brez dotikanja, s tem preprečimo možnost navzkrižne okužbe. Meritev je opravljena v trenutku.
Ne potrebujemo velikega števila ušesnih nastavkov, kar pomeni varčevanje pri potrošnem materialu.

VisioFocus je nadgradnja prejšnjega modela ThermoFocus, ki je bil prvi klinični brezkontaktni termometer na svetu. Namenjen je predvsem profesionalni uporabi.

tecnimed-visiofocus-pro

EDINI NA SVETU projicira izmerjeno temperaturo na merilno površino.

• Vrednost izmerjene temperature prikaže na zaslonu, hkrati pa jo tudi projicira na merilno mesto (npr. na čelo). Odčitamo jo torej v trenutku, brez premikanja aparata.
• Merimo brez dotikanja pacienta nekaj cm pred čelom.
• Koliko pred čelom merimo ni prepuščeno osebni oceni, ampak je razdalja točna takrat, ko je rezultat prikazan med dvema polkrogoma – odpravljena je možnost pomote.
• Merimo lahko tudi na zaprti veki, kar omogoča merjenje tudi pri osebah, ki vstopajo v prostor ali stavbo od zunaj.

- Merimo lahko temperaturo notranjih organov med operacijo, primerjamo temperaturo dveh enakih delov telesa (npr. obeh kolen) in sklepamo na morebitne vnetne procese, sledimo lahko poteku perifernih žil in preverjamo morebitno lokalno zvišano temperaturo ipd.
- Primeren je za hitro merjenje temperature velikemu število ljudi med epidemijami.

tecnimed-visiofocus-pro-zaslon

• Ozadje zaslona v 5 barvah glede na izbrano funkcijo: telesna temperatura, temperatura predmetov, spomin, okolica, kalibracija
• Kot pri vseh brezkontakntih termometrih se pacienta ne dotikamo (večja varnost pred okužbami), ne potrebujemo nastavkov (nižji stroški), meritve so opravljene izredno hitro (prihranek časa).

VisioFocus je razvit na osnovi modela ThermoFocus, ki je nosilec velikega števila mednarodnih priznanj, nagrad in patentov. O njem je bila obsežna študija opravljena tudi v Sloveniji in je pri nas v uporabi v mnogih zdravstvenih ustanovah.

Aparatu so že priložene 4 standardne baterije tipa AAA in navodila v slovenskem jeziku.