Telefon: +386 5 640 38 38

Nahajamo se: Obrtna 13, Izola

Email: info@star2000.si

Izposoja

 

1. Izposoja medicinskih pripomočkov v breme ZZZS
Izposojo v breme ZZZS izvajamo brez zahteve po kavciji, dovolj je naročilnica za pripomoček in zdravstvena kartica. Gre za naslednje pripomočke: negovalna postelja, varovalna posteljna ograja, posteljni trapez, prostostoječi trapez, posteljna mizica, prenosni nastavljivi hrbtni naslon, posteljna blazina proti preležaninam, invalidski voziček, hodulja navadna, hodulja s kolesi, sobno dvigalo, aspirator, prenosni aspirator, kisikova jeklenka, koncentrator kisika, aparat za vzdrževanje stalnega pritiska v dihalnih poteh, ventilator-aparat za umetno predihavanje pljuč.

2. Izposoja nadstandardnega pripomočka
Pri nekaterih pripomočkih se lahko odločite za nadstandardni izdelek (npr. namesto navadne – električna postelja) z doplačilom.

3. Komercialni najem – izposoja s plačilom dnevnega najema
V kolikor uporabnik nima od zdravnika izpolnjene naročilnice za izposojo medicinskega pripomočka, ga lahko najame. Potrebno je plačilo kavcije.

4. Najem za zdravstvene ustanove
Za zdravstvene ustanove omogočamo najem blazin za preprečevanje RZP. V bolnišnici ali domu starejših se lahko odločijo za najem namesto za nakup.
Prednosti: Ni začetnega stroška, ni stroškov tehničnega vzdrževanja in morebitnih popravil. Izdelek je tako v uporabi, dokler ga ustanova potrebuje in je stalno v garanciji.