Telefon: +386 5 640 38 38

Nahajamo se: Obrtna 13, Izola

Email: info@star2000.si

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Našo spletno stran www.star2000.si smo oblikovali in izdelali z veliko skrbnostjo. Pri nastajanju spletne strani je bila naša skrb ta, da so informacije, podatki in navedbe sistematični in jedrnati. Skrbimo tudi za ažurnost podatkov.

Podatke prevzemamo od naših poslovnih partnerjev, proizvajalcev in distributerjev, ki jih zastopamo. Zato za njihovo točnost in celovitost podjetje STAR 2000 d.o.o. ne more jamčiti in posledično ne prevzema odgovornosti.

Pridržujemo si pravico, da lahko kadarkoli dodajamo, odvzememo ali spremenimo vsebino te spletne strani brez predhodnega opozorila.

Objavljene vsebine na naši spletni strani uporabljate na lastno odgovornost, prav tako tudi dostop do spletnih vsebin in strani.
Katerakoli druga pravna ali fizična oseba, vključno s STAR 2000 d.o.o., ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz naslednjih razlogov:

- uporaba spletnih vsebin in strani in/ali informacij, ki jih te spletne strani vsebujejo;
- nezmožnost uporabe informacij s spletnih strani STAR 2000 d.o.o.;
- napake ali pomanjkljivosti v vsebini spletnih strain.

Vsebina spletne strani STAR 2000 d.o.o. nudijo tudi povezave s spletnimi stranmi naših dobaviteljev in proizvajalcev, ki vsebujejo informacije o tretjih osebah.

Določeni linki oz. spletne povezave na tej strani vodijo do virov, ki se nahajajo na strežnikih, ki jih vzdržujejo tretje osebe, nad katerimi STAR 2000 d.o.o. nima nadzora. STAR 2000 d.o.o. ne more jamčiti za zanesljivost the vsebin in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo.

STAR 2000 d.o.o.

Cookie Consent